Advertisement

Φωτια Σουνιο - Oι FREMM που «ξεμυτίζοντας από το Σούνιο μπορούν να ... / Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Φωτια Σουνιο - Oι FREMM που «ξεμυτίζοντας από το Σούνιο μπορούν να ... / Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι.

Φωτιά στο κέντρο της αθήνας. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία!

Αλ. Τσίπρας: Ο "Βασιλάκης Καΐλας" της αριστεράς και η βίλα ...
Αλ. Τσίπρας: Ο "Βασιλάκης Καΐλας" της αριστεράς και η βίλα ... from images32.inewsgr.com
Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο σούνιο.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη φωτιά ξεκίνησε απέναντι από τις αφίδνες, πέρασε την εθνική οδό, κινήθηκε βόρεια προς το καπανδρίτι και στη συνέχεια γύρισε νότια όπου έφτασε σχεδόν έως τη λίμνη. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη.

, 2 έτη ago 1 min read. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου.

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν τα δωρεάν rapid test το Σάββατο 7 ...
Κορονοϊός: Πού θα γίνουν τα δωρεάν rapid test το Σάββατο 7 ... from static.madata.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Φωτιά στην εύβοια οι φλόγες επιστρέφουν ξανά στις ροβιές. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. , 2 έτη ago 1 min read. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Λίγο πριν η φωτιά κατευθύνθηκε και στις περιοχές λεγρενά και χάρακα. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. , 2 έτη ago 1 min read. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Η Αυγή απαντά στο Μακελειό για τη «βίλα» που δήθεν αγόρασε ...
Η Αυγή απαντά στο Μακελειό για τη «βίλα» που δήθεν αγόρασε ... from images32.inewsgr.com
Εθνικό αστεροσκοπείο σε φυσιολογικά επίπεδα ξανά τα μικροσωματίδια στο λεκανοπέδιο αττικής. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της κυριακής (27.05.2018) εξαιτίας φωτιάς που. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Η φωτιά στη βαρυμπόμπη από νέα κηφισιά και ερυθραία! Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν στην περιοχή του σουνίου. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο λαυρεωτικής, η κατάσταση. , 2 έτη ago 1 min read. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Αγώνα δρόμου κάνουν πυροσβέστες και εθελοντές για να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στη βαρυπόμπη, ωστόσο η κατάσταση είναι κρίσιμη. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, σε σημείο με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά κατακαίει το κρυονέρι: Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ.

Posting Komentar

0 Komentar